Snabbresumé

  • Flyttat till hus, check!
  • Lägenheten städad och överlämnad, check!
  • PB i ryck, check! (55 kg – ÄNTLIGEN!)
  • Renovering av sovrum, pågående.
  • Cykelpremiär till jobbet, check!

Jaaa, enklast att göra en lista för vad som har hänt i livet de senaste veckorna. Denna träningsblogg som blev en träning/livsstilsblogg kommer nu få ett tillskott i och med huset och bli en träning/livsstils/inredningsblogg. Eller äsch, det är och kommer alltid vara Camillas blogg helt enkelt.

Bilder på sovrummet, både före, under och efter utlovas. Ikväll kommer vi äntligen bli klara med allt skruvande och det ska bli underbart att få sova i sitt eget sovrum igen..vardagsrummet må vara ett trevligt rum, men jag vill helst ha det som just vardagsrum..

Cykeln dammades av idag. 40 min tar det att cykla från Borsökna till jobbet. En morgon som detta gör det mig absolut inget att behöva spendera de minutrarna på sadeln. Så vackert ute! Och vägen till jobbet är inte fy skam den heller..skog, ås och hästhagar fulla av äppelträd. Rena rama idyllen ju!

Och det där PB:t. Äntligen över 50 kg i ryck. Två år har det tagit, men nu jäklar sitter det. På söndag är det tävling, och 50 kg är satt som ingångsvikt. Nervöst som sjutton, men det går ju så lätt på träning så varför ska det inte gå på tävling?

Ha en fin dag!

Leave a comment