Camilla

Ja. Vem är jag?

Jag heter Camilla. Jag gillar att träna. Eller nej, jag älskar att träna. Att träna är inte bara mitt fritidsintresse. Det är mitt liv och en del av mig. Att träna är lika självklart för mig som att äta, dricka och sova.

Många frågar vad jag tränar? Det är ibland svårt att svara på. Enklast är att säga att jag tränar CrossFit, men alla pass jag tränar ser inte ut som det typiska CrossFitpasset. Ibland är det mer styrka. Ibland återhämtning. Ibland lek. Jag tränar allt kanske är bättre att säga? Jag älskar att springa i skogen och önskar att jag hade mer tid till det. På vintrarna åker jag gärna längdskidor och då helst i Sälen där vi har familjens stuga (mitt egna lilla paradis). Jag vill gärna testa triathlon, multisport etc. Jag vill inte begränsa mig till en sak utan jag vill testa allt det jag hittar.. för att bli mitt bästa jag tar jag hjälp av en coach – Martin Altemark, att bli med coach var mitt livs bästa träningsbeslut.

De senaste åren har jag hunnit med En Svensk Klassiker, fjällmaraton samt ett antal CrossFittävlingar. Jag har lyckats och misslyckats på tävlingar och båda delarna har hjälpt mig framåt och format mig som atlet. Årets stora mål är att kombinera tyngdlyftning med långdistans..intressant kombination ja 🙂 Efter sommaren gör jag förhoppningsvis min första tävling i lyftartrikå och i augusti springer jag först AXA tillsammans med min bästa teamkamrat Emms och sen ska jag försöka överleva Bydalsfjällsloppet. Yey!

Annars då. Jaaa. Jag är en av tre delägare på CrossFit YesBox. Som jag älskar YesBox och alla som är där! Jag jobbar på kontor på dagarna. Försöker umgås med familj och vänner när tiden finns. Jag älskar att ha fullt upp.

Sist men inte minst – det är endast den som ger upp som förlorar, kom ihåg det!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s