En dag.

Idag har jag återigen blivit påmind om hur mycket jag tycker om att stå där i mitten och lära ut. Workshop på Friskis för att lära ut lite teknik i tyngdlyftning med fokus på hur man lär andra som är nya. Som vanligt var jag osäker innan och ville helst bara blåsa av allt, men när jag väl står där framför alla så känns det hur bra som helst och allt bara faller på plats. Grym känsla och jag ser fram emot att få leda fler workshops i framtiden. Och det är ganska skönt att återigen få bekräftat att man faktiskt kan något 🙂

558715_10151488181070696_1891693397_n

 

Jag vill gärna lägga mer tid på workshops, eller ja, främst på att få inspirerar andra och lära andra. Det är svårt att få till just nu med den vardag jag har, men med små steg kanske man kan nå det målet någon gång. Ett första steg kanske snart är klart..det där med att vara sambo med en specialist på IT och programmering har ju sina fördelar och snart är förhoppningsvis min alldeles egna hemsida klar 🙂 Ett litet steg åt rätt riktning kan man helt klart säga att det är.

Har nu även kört igång träningen för detta år efter en lite lugnare vecka i Sälen. Det där med att göra tunga utfall och sen visa knäböj dagen efter är inte att rekommendera. Fy sjutton vilken träningsvärk jag har idag! Men ja, skönt att vara igång iallafall. Jag håller fortfarande på att klura på vad jag ska ha för mål i år. Jag längtar efter nya äventyr, och det är mycket jag vill göra men jag måste få lite struktur på allt och se hur jag ska få ihop allt. Något slags träningsmål vill jag iallafall ha.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s