Inte bakåt, bara framåt.

Dags att sparka liv i denna blogg igen, så här mycket tystnad går ju liksom inte för sig.

Förkylning, födelsedag, en weekend i Göteborg, krossad bakruta på bilen..ja, det har varit lite saker i omlopp de senaste veckorna. Men inte ska vi se bakåt, bara framåt.

wpid-20140923_070300.jpg

Jag fick en slags aktivitetsmätare av min kära sambo i födelsedagspresent. Hur skoj som helst! Den mäter lite allt möjligt men främst hur många steg jag tar dagligen. Målet för varje dag är de rekommenderade 10 000 stegen och ja, det är ett bra incitament att hela tiden se hur många steg man når. Sååå..ja, vi har promenerat en hel del sen i fredags 😛 Hittills har vi nått över 10 000 steg varje dag, och då räknar jag inte med den övriga träning jag gör. Ger mig själv en liten klapp på axeln..och ja, min bättre hälft ska väl också ha sin klapp då han hela tiden blir meddragen på mina extra promenader 🙂

wpid-20140921_182039.jpg

wpid-20140921_182051.jpg

Det blir vanligare och vanligare med dessa armband som mäter saker åt oss (såg flera som bar liknande när vi var på Liseberg i lördags). Det jag har heter ”FitBit” och jag är nöjd med det den ger mig. Att få se svart på vitt hur aktiv man är grymt bra, och jag skulle vilja rekommendera denna för alla..hur många steg går du varje dag?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s