Längtan efter hösten.

Igår genomförde jag det näst sista passet innan AXA. Intervaller igen. Jag har för mig att man tidigare har sagt att värmeböljan skulle vara över, men det märktes inte igår. Det var en konstig luft ute igår så det blev en sen löprunda helt enkelt.

Robban följde med igen, det börjar bli en fin vana att ha med honom på mina löppass. När jag väl har sprunigt detta lopp så kommer jag se till att hålla kvar våra gemensamma löprundor och kanske också hålla dem på en bekväm längd..det är så mycket roligare att vara två när man springer och det är otroligt mysigt också.

I och med att vi var ute så sent igår så tändes lamporna i elljusspåret upp när vi vände hemåt. Längtan efter höst och kyla blev helt plötsligt större då. De där höstrundorna då löven börjar falla, luften är hög och klar och mörket börjar omge en är bland de bästa. Man kan ju vara ute hur länge som helst då! Som jag längtar! Och iår kommer jag få springa de rundorna tillsammans med den bästa.

Men, nu är vi inte där än. Som sagt, intervaller igår. Började med 10 min uppvärmning, kändes lätt och bra så snart man hade fått upp pulsen. Sen körde vi 12 x 200 m@90%, 200 m@långsam löpning. Valde att springa i Kronskogen, och den skogen är en riktigt trevlig skog att springa intervaller i. Fick hoppa lite över rötter etc men ändå är det inte allt för svår terräng, men man får den där sköna skogskänslan. Skön känsla efter passet och jag kände mig mer pigg än slut. Ett bra mått på att formen faktiskt finns där (Robban tyckte att det var lite fusk att jag verkade helt oberörd medans han var helt slut..men han sprang ju även lite snabbare än mig..).

Idag är jag lite yr. Försöker dricka. Och äta salt. Absolut inte så illa som det brukar vara, men lite påverkade känner jag mig. Hoppas det går över snart..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s