En lite dystrare fredag.

I vanliga fall brukar fredagar vara en dag att se fram emot..men inte denna. Ikväll ska vi säga hej då till Stina som imorgon flyttar till Sundsvall.

Sundsvall. Det är många mil bort. Alldeles för många. Jag gillar det inte alls. Min fina Stina. Jag kommer sakna dig något enormt.

Stina är en fin vän, eller nej, det räcker inte med fin egentligen men superlativen är för få för att förklara hur underbar hon är. Lite vimsig och glömsk ibland, men det är ju det som gör Stina till den hon är. Med den tjejen har man aldrig tråkigt (till och med att titta på skräckfilm med henne blir roligt då hon konstant pratar och kommenterar genom filmen..) och är man sugen på äventyr så är det Stina man ska prata med. Hon finns liksom där jämt, ibland dyker hon upp hemma hos en med frukost eller så gör hon en sällskap på boxen en hel kväll. Alla borde ha en vän som Stina helt enkelt. Du är fantastisk min vän, en riktig diamant.

image

image

image

image

image

Jaha. Får se hur kvällen går. Separationsångest till tusen.

Annars så är det vila idag. Igår cyklade jag backintervaller. Det gjorde ont. Men gick bra ändå. Försökte ta en bild på backen men bilden gör inte backen rättvisa…den är brant och seg, men det syns inte. Typiskt 🙂

image

Ha en bra dag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s